RSS

About

Date of BIRTH : 22. 06. 1987

Place of BIRTH : Bucharest , Romania

Sex : yes please Female

What I’m doing : currently attending a Masters program at SNSPA Bucharest

What I did : graduated from University (Economy of Tourism)

What I want/hope to do : find a job that allows me to travel and live my life

Qualities : I have a sense of humor, I’m smart, honest and fair ,I don’t like hurting people in any way , I’m easygoing

Defects : LOADS haha. I’m lazy, depressive, lack self-esteem, put myself down , a little obsessive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 responses to “About

  1. Oana

    15/08/2008 at 5:40 PM

    Hey!
    Am dat de blogul tau cautand paginile cu Hugh Laurie din ultimul Emmy Magazine si nu mi-a venit sa cred ca le-am gasit tocmai pe site-ul unei romance.
    Ce m-a determinat sa-ti scriu e ca citind mai multe despre tine mi-am dat seama ca avem foarte multe in comun, in special sentimentele pentru Hugh :D. Sunt nebuna dupa House si intotdeauna am suferit ca un astfel se serial nu prinde deloc la romani.
    Sunt din Arad, sunt nascuta tot in 1987 dar, putin mai tarziu, pe 1 august. Momentan locuiesc in cea mai mare parte a timpului la Timisoara, fiind studenta la medicina. Si fiindca vorbeam de multe lucruri in comun, o s-o iau in ordinea ta. Nu sunt stangace dar am ochi albastri, insa nu e culoarea mea preferata, e de fapt pe locul 2, dupa negru. KFC kicks McDonald’s ass. Nu-mi place ceaiul dar categoric berea poate sa curga oricand. Am de asemenea si eu o problema cu “obsesiile” care rar ma parasesc mai repede de cateva luni. Si am ajuns la sport. Ei bine “visina” pana la moarte (daca imi permiti sa imprumut expresia de la rivali). Din pacate pentru celelalte echipe nu-ti impartasesc pasiunea, fiind fana Real Madrid, AC Milan si Man. Utd., Insa zilele astea tind sa fiu fana inraita Galatasaray :D. Imi place si baschetul, fiind fana Lakers de multi ani. Prefer insa tenisul de camp. Mika Kojonkoski ? Nu pot sa zic ca imi place atat de mult, il prefer pe Alexander Pointner, insa sunt mega fana a echipei nationale a Norvegiei. In afara de aceste sporturi imi plac mult ciclismul si snooker-ul. Lenea reprezinta o mare problema si la mine, crizele puternice tinzand sa se manifeste in sesiune. Si nu, nu imi place sa invat desi in “acele zile negre” prestez la greu. Am si eu o pasiune pentru Egipt insa din pacate nu ma pot lauda cu nici o calatorie afara. La muzica treaba sta putin intre, ascult rock insa metal. Si eu as putea sa zile intregi uitandu-ma la seriale, insa in afara de House, si CSI (recunosc a ramas inca serialul meu preferat insa nu cred ca-si va mai pastra mult locul 1) nu avem altele in comun. Eu mai urmaresc CSI NY, CSI Miami, Grey’s Anatomy, Nip/Tuck, Cold Case si Without A Trace.
    Ok, gata am terminat. Ahh, era sa uit esentialul, I’m totally in love with Hugh Laurie & William Petersen (merge si Butler, Leto, MacConaughey sau Clive Owen daca nu se poate altfel). And I have the same “boys my age are unattractive” problem. In special cand problema e un doctor pe la 40 de ani, pe care trebuie sa-l “suporti” zilnic la stagii ;D.
    Imi cer scuze daca te-am enervat. Nu trebuie sa-mi raspunzi. A fost ceva spontan ca ti-am scris, in general nu prea comunicativa insa chiar am fost surprinsa de asemanare.

     
  2. actuallystrange

    16/10/2011 at 1:47 AM

    Hey 🙂

    I’m so glad you’re still updating this blog! I used to read your blog on livejournal (do you still post on it?) but didn’t have an account there so I prefer WordPress.

    I love how you’re clearly confident and happy with yourself and it shows it your writing. Not everyone has the ability to be as open as you are and it’s something which I’m aiming for. I hope you’re having an awesome time in Germany!

    -ActuallyStrange

     
    • Ada

      16/10/2011 at 10:41 AM

      Hi !

      Thanks for the comment, I’m glad you liked my post and my blog ! I haven’t been updating as much as I should have because I’ve been busy or distracted this summer and because I feel more like posting about my main interest and I’m still afraid people just find it creepy and wrong although it really isn’t.

      I do post sometimes on my livejournal , u can read if u want, most posts are public .

      Cheers !

       

Leave a comment